Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

Pulled pork (nastrgana svinjina)

št. ocen: 4

Pečeno in dimljeno svinjsko pleče. Pravi Divjakov Pulled pork iz slovenske svinjine, dimljen na hickoryjevem dimu, ki ga z veliko ljubezni pečemo po postopku peke »low & slow« 18 ur v našem vrhunskem smokerju. Pulled pork se tradicionalno uživa samostojno brez prilog, odlično pa se ga lahko nadgradi z BBQ omako. Od prilog se odlično razume z ameriško solato – coleslaw, domačim praženim krompirjem, najbolj pogosto pa se ga da v bombetko in zaužije v obliki burgerja.

Količina: 400 g

Poreklo: Slovenija

 

Cena: 12,00 €

Stanje zaloge: na voljo

 
 
 

Sestavine: Svinjsko pleče, začimbna mešanica (sol, dehidriran med, paprika, poper)

Alergeni: brez

Navodila za pripravo - izberite eno izmed možnosti:

  • V zaprti vrečki potopite živilo v vodno kopel temperature 80-100C in pustite v kopeli 15 min, da se celota dobro pogreje. Vsebino vrečke stresitev posodo in jed je pripravljena za uživanje.
  • Živilo odstranite iz vrečke. Položite ga v primerno posodo in 5 minut segrevajte v mikrovalovni pečici nastavljeni na 600W.
  • Živilo odstranite iz vrečke. Na ponvi raztopite maslo in nanj položite vsebino vrečke. Temeljito mešajte naslednjih 5 minut
Nina B.
Top! Burgerji s pulled pork so bli uspeh. Res dobra, mehka, ravno prav dimljena.
Tatjana C.
Ta boljša!
 

Priporočamo tudi

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.