Sladki tanini, bogato telo in rahla svežina ob aromah zrelih gozdnih sadežev, slive ter marmelade tvorijo enega najboljših cabernet sauvignonov pri nas.
Začetek vretja v velikih cisternah z naravnimi glivicami, prebranimi iz istega grozdja, pobranega v predtrgatvi (5%). Maceracija poteka 3-4-tedne do konca vretja, dokler se klobuk tropin ne potopi in naravno prečisti vino. Vino Movia je tako pripravljeno na dolgo in polno aktivno življenje v sodih (barrique), seveda brez pretokov. Tiho vretje se konča v lesenih sodih (barrique), kjer vino zori do konca na lastni usedlini, brez pretokov. Do stekleničenja se nikoli ne uporablja žveplo, ali kakšen drug konzervans. Tako vino zaključi vse naravne procese in postane naravno stabilno, pripravljeno trajati eno naše življenje.
Ekološko dejavnost kontrolira SI-EKO-002
* Uporaba promocijske kode in kode s popustom ni mogoča za ta izdelek.